×
 

ACTIVITEITEN

Op vrijdag 19 juni 2015 is het tweede MidzomernachtDiner-en-Blanc georganiseerd voor 150 ouders en reunisten. Een versierde Crayenstersingel met schitterend gedekte tafels. Alle deelnemers gekleed in het wit. Witte ballonnen en witte lampionnen, witte tafels op het plein, vuurkorven en flonkerende lichtjes. Een sfeervol diner, met als afloop van de avond een grandioze veiling waar heel veel geld opgehaald is voor het nieuwe schoolplein. 

Er is heel hard gewerkt om deze avond echt een succes te laten zijn. Met heel veel mensen in de voorbereiding, in het opbouwen van de tenten, tafels en banken en in het vlekkeloos opruimen van alles na dit prachtige festijn. Heel veel dank aan allen die deze avond mogelijk hebben gemaakt en in het bijzonder Odette de Droog.

De Heemsteedse Courant maakte een leuk verslag ervan.

mojoimagealt-2993-alt  mojoimagealt-2994-alt 

Voor oud-leerlingen en oud-leerkrachten is op zaterdag 12 april 2014 een zeer geslaagde reünie georganiseerd.

Hier vind u het verslag in het Haarlems Dagblad over de reünie.

Op 26 augustus 2013 bestond de Crayenester Basisschool 75 jaar! Dit heugelijke feit is in september 2013 met alle leerlingen op school uitgebreid gevierd.

Op 28 juni 2013 is het eerste MidzomernachtDiner-en-Blanc georganiseerd voor ouders en reunisten. Tijdens het diner werden een veiling en loterij gehouden, waarvan de opbrengst naar de Stichting is gegaan.

 

De reünie of het midzomernachtdiner gemist?
Geef je hier op, dan houden we je in de toekomst op de hoogte!

Mocht je oud-klasgenoten, oud-leerlingen en/of oud-leerkrachten kennen, wil je hen dan attenderen op deze site en vragen om zich ook aan te melden?